Hero billede

Massage

 

Aroma Massage tilbyder forskellige former for dyb muskelafspændende massage.

Når du kommer til en Aroma Massage skal du medbringe dit eget lagen og håndklæde.

Hos Aroma Massage kan du vælge følgende massageformer.

 • Aroma Massage:
  Dyb muskelafspændende og afstressende massage inkl. ansigtsmassage. Denne massage er en helkrops massage, som afbalancer hele din krop fysisk og psykisk. Der testes og blandes en olie, som passer til dig og som vil forløse spændinger og stress i din krop. Læs mere om olierne her. Du vil opleve, efter massagen er slut, at du er betydelig lettet og mere i balance, afstresset i kroppen og velvære vil følge dig resten af dagen. Du vil mærke, at du har overskud og mere bevægelighed og styrke i din krop og muskler.
   
 • Harmoniserende Aroma Massage:
  Denne massage er dyb muskelafspændende og psykisk forløsende. Der testes og blandes en olie som passer til dine ubalancer i dit energisystem, dine tanker og følelser testes frem, samt dine ubalancer i dit chakrasystem. Der arbejdes med dine ubalancer fysisk ( smerter i muskler og led ) og psykisk ( tanker og følelser ). Denne terapi/ massage er til dig, som ønsker, at dykke dybere ned i de årsager, der skaber dine symptomer i din krop. Massagen giver dig velvære og er dyb afstressende for krop og sind. Olien kan købes med hjem til eget brug videre i dit forløb.
   
 • Luksus Aroma Massage:
  Denne luksus massage er selvforkælelse, velvære og harmoni. Det er en helkrops massage som i Aroma Massagen. Yderligere er tilføjet en dyb ansigtsbehandling med rensende/ plejende maske, ansigts-massage, samt en dyb vitaliserende fod massage. Du svæver på en sky. Gaveide til en fantastisk oplevelse.
  Gavekort købes her

   
 • Muskelafspændende massage - Den hurtige hvis du har ondt i ben, ryg, nakke, skuldre. Varighed 50 min. kun bagsiden af kroppen. se pris her.
   
 • Par massage: 
  Forkælelse for 2. Wellness-Massage foregår i samme rum og på samme tid og udføres af 2 profesionelle massører, mand/ kvinde.
  Varighed 1 time inkl. lagen og håndklæde. 
 

     



Aroma Massage har åbent fra 10-18 se booking her

 

      

Book tid online

Hos os kan du nemt og hurtigt bestille tid online

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere