Hero billede

Massage

 

Aroma Massage tilbyder følgende massage terapier.

Når du kommer til en Aroma Massage skal du medbringe dit eget lagen og håndklæde.

 • Aroma Massage:
  Er en helkrops-massage inkl. Ansigtsmassage.
  Massagen bearbejder dine muskelspændinger i dybden med teknikker som trikkerpunkt-massage og fysiurgisk massage. Aroma massage er helhedsorienteret og arbejder også med dine tanker og følelser, det som er svært og som skaber spændingerne i kroppen. Gennem massagen bliver der trykket ind i punkter på kroppen. Disse energibaner aktiveres, opløser det som er blokeret og skaber balance og fuldt flov i kroppen. Du føler dig lettere mere smidig og afslappet, dine tanker og følelser er faldet til ro. Du har opnået en vis forståelse for, hvordan kroppens spændinger hænger sammen med dine tanker og følelser. Der bruges individuelle olier i massagen.
  En holistisk Aroma massage skaber balance i krop og sind.
  Se pris her

   
 • Angeltouch Aroma Massage:
  Harmoniserende Aroma massage for krop og sjæl. Der testes for ubalancer i dit chakrasystem. Der testes følelser som skaber ubalancerne i din krop. derefter får du en dyb indføring i de krystaller og æteriske olier som skaber balance i krop og sind. Olierne blandes med krystallerne. Der trækkes energikort og komunikeres på kroppens dybere niveau. Tilsidst får du en dyb Aroma massage inkl. ansigtsmassage.
 • Læs mere om hvorfor du skal vælge denne massageform her
 • Olien kan købes med hjem. Se pris her
   
 • Luksus Aroma Massage:
  Denne luksus massage er selvforkælelse, velvære og harmoni. Det er en helkrops massage som i Aroma Massagen. Yderligere er tilføjet en dyb ansigtsbehandling med rensende/ plejende maske, ansigts-massage, samt en dyb vitaliserende fod massage. Du svæver på en sky. Gaveide til en fantastisk oplevelse.
  Gavekort købes her

   
 • Muskelafspænding Aroma massage 50 minutter. - Bagsiden af kroppen, hvis du har ondt i ben, ryg, nakke, skuldre.
  Se pris her.
 

     Aroma Massage har åbent fra 10-18 se booking her

 

      

Book tid online

Hos os kan du nemt og hurtigt bestille tid online

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere