Hero billede

Profil

Lene Rahbek -  er uddannet klinisk massør & kropsterapeut i år 2007.
Hun har gennem mange år arbejdet med æteriske olier i sin massageform.
Olierne og massage teknikker; fysiurgisk massage, akupressur og trikkerpunkt- massage er i sin unikke kombination, en massageform som skaber dyb afspænding i kroppen og ro i sindet.

For at være godt klædt på, til at kunne vejlede og hjælpe dig hen imod optimalt velvære, kan kropsterapi være en del af et holistisk behandlings forløb for dig.
- Står du i en krise og ønsker forandring i en stresset livssituation?
Et forløb med kropsterapi hos Aroma massage skaber dyb og vedvarende forandring og balance i livet.

På gensyn hos  Aroma Massage

Se mere om massage her

Se mere om kropsterapi her

 

2023 udkom bogen om kropsbevidshed.

199 kr. kan købes her
Bogen kan også købes i klinikken eller bestilles hos de fleste boghandlere.

I denne bog tager jeg, dig med på en spændende spirituel og åndelig rejse ind i energiernes og meditationernes verden, hvor jeg i et møde med min sjæl, får vist, dig hvordan livet hænger sammen for både krop og sjæl.

Gennem et langt liv, med oplevelser på indre og ydre planer, fortæller jeg om rejseoplevelser, spirituelle og meditative indsigter med blandt andet breathworks- og floating terapi, samt personlige livsbegivenheder, fra et erfaringsrigt liv med udfordringer og dyb transformation.

Bogen inviterer dig bl.a. på fortællinger fra en vandretur igennem Samsøs chakrasystem, hvor jeg beskriver Samsøs smukke natur, energier og oplevelser på indre og ydre planer.
I et andet kapital fortæller jeg om mødet med min maskuline og feminine energi, og jeg giver redskaber til, hvordan du kommer i en dybere kontakt med sig selv.
Gennem bogen beskriver jeg forskellige terapier fra egen klinik/praksis og de indsigter og erfaringer, som klienter har gjort sig.

Jeg beskriver enkelt og forståeligt, de udfordringer og sammenhænge i livsbegivenheder, der sker for alle, og som er nødvendige for menneskers udvikling og løft i bevidstheds niveau.
Bogen er underholdende og tankevækkende med redskaber til selvudvikling.
Cases og personlige oplevelser er beskrevet så fint og med en lethed, så alle kan forstå budskabet.

En lærerig og inspirerende spirituel bog for dig, som søger åndelig vejledning og svar på mange af livets svære spørgsmål.

Bogen er smukt illustreret med billeder og budskaber med dybde og indsigt.

 

Book tid online

Hos os kan du nemt og hurtigt bestille tid online

Indlæser kort..

Vi bruger cookies, for at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmeside, og for at analysere traffik. Læs mere